Leveringen

Als u lid bent, leveren we elke maand of om de 2 maanden (naargelang uw keuze) je doos. Dat doen we met de ‘Bpost’ diensten. Als u niet thuis bent, leveren ze je doos in het dichts bijzijnde postpunt. U krijgt ook een track&trace link vanaf we je doos aanmelden bij Bpost. We verzenden de dozen aan onze leden gegroepeerd, telkens ongeveer in het midden van de maand. Gaat u op vakantie en u wil een levering overslaan, natuurlijk geen probleem! Verwittig ons op voorhand! 

 

Flesbreuk

Als er tijdens de levering een fles breekt, komt deze terug naar onze gebouwen. We verzenden een nieuwe doos naar jouw adres en verwittigen u ivm de vertraging.

 

Wijnselectie

Onze keuze van de wijnen gaan niet over 1 nacht. De wijnen bij wijnadvies.be komen steeds uit de kleinschalige wijnbouw met vooral een ecologische achtergrond. We blijven daarom steeds in Europa. De wijnmakers kennen we persoonlijk en we brengen graag hun verhaal. We weten echter pas enkele weken op voorhand welke wijnen we gaan versturen. In uw doos zitten, naargelang de formule, altijd verschillende wijnen met hun begeleiding. 

 

 

Lidmaatschap stopzetten?

Bij onze wijnclub wijnadvies.be kan iedereen zijn lidmaatschap kosteloos stopzetten. Als u voor het einde van de maand een mail stuurt naar abonnement@wijnadvies.be met vraag tot stopzetting, dan krijgt u geen doos meer in de volgende maand. Wij geven telkens op de eerste van de maand onze aantallen door aan de desbetreffende wijnbouwers om de wijnen op tijd binnen te krijgen. Annuleren voor de huidige maand is onmogelijk daardoor. 

Tukadoo bij wijnadvies.be?

Wij aanvaarden TUKADOO geschenkbonnen bij wijnadvies.be. Echter, bij het afrekenen van je bestelling kan je de tukadoo bon niet ingeven omdat onze software dat niet toelaat. Om je Tukadoo bon te gebruiken kan je dan eenvoudig Sam contacteren via sam@wijnadvies.be.

Contact

Wijnclub Wijnadvies.be Contact

Sam Govaert - SG Consulting bvba

9090 Melle - België

BE0503.790.284

sam@wijnadvies.be