Hoe lang kan je wijn laten openstaan? En... bederft wijn? Een vraag die we wekelijks te horen krijgen van onze klanten, zowel particulieren als professionals.
lees meerTimorasso wordt gekenmerkt door zijn complexe smaakprofiel met een mineraal parfum van citrusvruchten, groene appel, anijs en kruiden.
lees meerDe wereld van Šipon. Als je de Loire zegt dan weet je dat Sauvignon Blanc een belangrijke druif is. Hetzelfde heb je met de Beaujolais en Gamay druiven. En bij Piemonte zeg je ook meteen Nebbiolo… Wel bij Sloveense wijnen kan je gerust Šipon zeggen. [shipon]
lees meerWat een heerlijke wijnen, die van Scansano. Voor velen een onbekende wijn en voor de mensen die reeds kennis mochten maken met deze Zuid-Toscaanse lekkernijen een zekerheid. Lokaal in Italië noemen ze hem dikwijls de ‘Brunello voor de armen’. Korte inhoud: hoofdzakelijk Sangiovese druiven DOC sinds 1979, DOCG sinds 2007 Frisse toegankelijke stijl ideale wijn bij pizza, pasta en gegrild rundsvlees diepe kleur, fruitig, donkere vruchten, elegant, toegankelijk, zachte tannine
lees meer